Contact

Loonbedrijf Lageveen
De Jister 9
8806 KZ Achlum

Tel: 06 24 93 52 19
Fax: 0517 64 24 77


www.lageveenachlum.nl
Algemene info

Loonbedrijf Lageveen heeft veel kennis van paardenbakken. Hierbij kunt u denken aan de eb- en vloedbak, maar ook een longeerbak leggen we graag voor u aan.
Veel paardenliefhebbers wisten ons hiervoor te vinden. We zochten allerlei methodes tot op de bodem uit en bieden u dus de beste oplossing.
Sloot graven, weiland verhogen, grasland maaien, kuil binnenhalen? Loonbedrijf Lageveen is een modern en dynamisch bedrijf met hart voor onze klanten, medewerkers en - last but not least - het milieu.
 

Certificering

Loonbedrijf Lageveen is een bedrijf dat ISO9001 en VCA* gecertificeerd is.

Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd en ons materiaal is gekeurd.

Vanuit een klantgerichte houding is het kwaliteitsbeleid erop gericht om klanten een totaalpakket aan dien-sten en producten aan te bieden. Dit pakket moet aan de overeengekomen eisen, behoeften en verwachtin-gen van klanten als aan wet- en regelgeving voldoen. Vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en optimale dienstverlening moeten leiden tot het verhogen van de klanttevredenheid. Om dit te bereiken zullen de pro-cessen binnen onze organisatie onder beheerste omstandigheden uitgevoerd en bewaakt worden. Wij stellen hiertoe middelen beschikbaar en streven naar het continu verbeteren van ons Integraal Management Systeem.

Historie

Sinds 1971 zijn wij actief in het agrarisch loonwerk en grondverzet. Wij hebben sindsdien veel ervaring opgedaan in grondverzet, inkuilwerkzaamheden en werkzaamheden omtrent graslandvernieuwing.