Contact

Loonbedrijf Lageveen
De Jister 9
8806 KZ Achlum

Tel: 06 24 93 52 19
Fax: 0517 64 24 77


www.lageveenachlum.nl
Drainage

Drainage is in de land- en akkerbouw absoluut niet meer weg te denken. Na de aanleg van drainage wordt de grond droger, waardoor er meer zuurstof in de grond komt en de structuur verbeterd.
Hierdoor is de grond na een natte periode eerder te bewerken. Door de betere structuur geeft de grond hogere opbrengsten.

Heeft u wateroverlast in uw tuin of kruipruimte en wilt u dit voorkomen? Dan is drainage een perfecte ondergrondse oplossing voor het versneld afvoeren van het overtollige hemelwater en/of grondwater.
Door onze jarenlange ervaring met drainage in de landbouw, tuinaanleg en paardenbakken kunnen wij voor u een perfect werkend drainage systeem aanleggen. Wij gebruiken hiervoor niet alleen drainagebuis, maar ook combinaties met grindkoffers en drainerende lagen.

Wij geven u graag een deskundig en geheel vrijblijvend advies voor de juiste oplossing van uw waterprobleem en doen u graag een passende aanbieding.

 

Onderhoud & reiniging

Om uw drainagesysteem in goede staat te houden is het wenselijk de drainagebuizen periodiek door te spuiten. Ook hierin kunnen wij u voorzien met onze drainage reiniger, hierbij kunnen wij lengtes tot +/- 300 m¹ doorspuiten.